Exklusiva och klassiska badrum

Ett badrum innebär för många ett rum för återhämtning, ett rum där vi samlar kraft och ägnar oss åt kontemplativ rekreation. En tilltalande design har också en stor inverkan på hur vi upplever ett rum, och badrummet är en miljö där vi tillåts vara kreativa med såväl visuella som sensoriska element genom att vi kan formge med kvalitativa material som också känns gedigna.

VR-Konsult AB ser till att ditt badrum får en klassisk och exklusiv design. Vi är representant för Bathroom Brands för ett flertal exklusiva varumärken inom badrum. Kontakta oss om du vill ha ett unikt badrum med klassisk eller modern touch.

Klassiska badrum med modern teknik

Klassiskt designade badrum andas tradition och för tankarna till det jordnära. I en tid där vi ständigt är på språng kan ett klassiskt designat badrum utgöra en rogivande kontrast, ett rum där vi tillåter oss att koppla av och varva ner. Samtidigt vill vi att vårt badrum ska vara modernt i det avseendet att det erbjuder komfort och funktion. Ett klassiskt badrum med modern funktion och teknik, helt enkelt.

Din spaanläggning hemma

Vi erbjuder dig en möjlighet att fritt designa ditt badrum, där du tillåts uttrycka din kreativitet och personliga stil fullt ut. Kombinationen av kvalitativa varumärken såsom Arcade och Burlington, två leverantörer av klassisk badrumsinredning med en modern touch, gör att du kan skapa ett badrum med en gedigen känsla inspirerad från en spaanläggning. Vi hjälper både dig som privatperson att förverkliga din badrumsdröm, samtidigt som vi även hjälper företag som önskar ge sina kunder en unik badrumsupplevelse.

Endast fantasin sätter gränserna

Endast fantasin sätter gränserna för hur du vill designa ditt badrum. Vill du kanske att ditt badrum ska föra tankarna till en gedigen, lantlig villa samtidigt som det ska utstråla komfort, lyx och modernitet? Kom i kontakt med oss för att förverkliga din badrumsdröm.

Fler bilder