Pooldesign/Spadesign

Önskar du formge din spaanläggning eller swimming-pool på ett unikt sätt? Design, färg och form har en stor inverkan på hur vi upplever ett objekt. En spaanläggning och en pool hintar också om tid för lekfull avkoppling – låt då designen signalera detta genom att ytterligare förstärka dessa element.

Lyft din spaanläggning till en ny nivå

Bedriver du en spaanläggning idag och önskar lyfta den till en ny nivå? Kanske har du funderingar på att leka med färg och form, men är inte riktigt säker på hur du vill gå tillväga?
VR-Konsult AB hjälper dig att förverkliga din vision, oavsett om det rör en hel spaanläggning eller ett enskilt objekt.

Vi representerar Craig Bragdy Design i Sverige, en exklusiv leverantör av handgjort kakel med 3D-design som kan lyfta intrycket på din spamiljö, oavsett hur din vision ser ut.

Från golv till vägg

Mosaik är ett tacksamt keramiskt material eftersom det går att personifiera i all oändlighet – med strukturer, färg, form och mönster kan man åstadkomma en oändlig mängd kombinationer som alla ger sin personliga touch på utformningen. Låt dock inte bara fantasin flöda vad gäller färg, form och mönster – mosaik går också att inkorporera på mängder av typer av objekt. Kanske vill du designa en effektfull fondvägg eller delar av en trappa, eller kanske vill du skapa en helhetsupplevelse genom att låta ett mönster gå överlappande från vägg till tak? Vi står för personlig stil och anpassade lösningar.

Oavsett om du har en klar uppfattning om vad du vill åstadkomma eller om du behöver vägledning, är vi på VR-Konsult AB länken som hjälper dig att förverkliga denna dröm. Givetvis hjälper vi även dig som privatperson som önskar inreda en unik relaxavdelning hemma.

Fler bilder